Журналистът Димитър Кенаров, станал най-известен у нас като  по време

...
Журналистът Димитър Кенаров, станал най-известен у нас като  по време
Коментари Харесай

Джейми Ланистър озвучава подкаст на Димитър Кенаров за Amazon

Журналистът Димитър Кенаров, станал най-известен у нас като  по време на летните митинги против държавното управление и основния прокурор през 2020 година, написа сюжет за подкаст, продуциран от Audible - аудиоплатформата на колоса " Амазон ". Неговата история за сериен убиец ще бъде разказана от артиста Николай Костер-Валдау, добил международна популярност с ролята на Джейми Ланистър в хитовия сериал  " Игра на тронове ", оповестява уеб сайтът Deadline. 

Първият подкаст с присъединяване на Костер-Валдау носи заглавие " Маската на здравия разсъдък " (Mask of Sanity). Излъчването на епизодите по Audible ще стартира по-късно през тази година. Историята на Кенаров стъпва върху автентичен случай - за български публицист, тръгнал по следите на сериен палач в Македония. Тя бе оповестена за пръв път още през 2009 година в „ The Virginia Quarterly Review “, а през днешния ден може да се прочете и онлайн в блога на Димитър Кенаров. Засега не се оповестява каква ще бъде ролята на Костер-Валдау, само че съгласно изданието е основна.

" Маската на здравия разсъдък " е превъзходен образец за роман ", съобщи артистът. " Увлекателен, с непредвидени обрати и дразнещ мисълта, той държи аудиторията в незнание до самия край ". 

Освен Кенаров, в поредицата ще бъде включен и Killer Book Club - документален престъпен трилър по убийството на английския преподавател и публицист Питър Фаркуар. Той е погубен от свой бивш възпитаник и (значително по-млад) ухажор. Премиерата на подкаста се чака по-късно през годината в платформата Audible.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР